A személyi edző támogatást nyújt céljaink elérése érdekében. Azonban nemcsak ezért hasznos! Ha nagyon fáradtak vagyunk, lendületben tart, segít, hogy ne hagyjuk abba az edzést, tudjuk folytatni, hogy az kellően hatékony legyen. Ezek mellett pedig saját személyre szabott edzést állít össze nekünk. Ezt az ízületeink és izmaink állapotára figyelve ír meg. Egy edző sokkal jobban ismeri a gyakorlatokat, illetve annak leghatékonyabb módját a cél elérésére, pontosan látja hol tartunk, mikor kell változtatni, intenzívebbé tenni a gyakorlatokat. Egy edzőteremben a gépeket is jobban ismeri, és ezzel az ismerettel tudja összeállítani a megfelelő edzéstervet.

Mikor van kell személyi edző?

Elsősorban azoknak való a személyi edzés, akik most szeretnének elkezdeni edzőterembe járni. Mindenféleképpen jó, ha egy edző kijavítja a testtartásunk, nehogy komolyabb sérülésünk legyen. Illetve a saját kondícióinkhoz állítja össze az edzéstervet, amivel gyorsabban elérjük a célunk. Ezért kifejezetten ajánlott azoknak, akiknek speciális igényei vannak, valamilyen betegségben vagy sérüléstől szenvednek.

Viszont ha már régebb óta edzünk, de eredménytelenül, akkor is érdemes személyi edzőn gondolkozni, hogy a gyakorlatok hatékonyak legyenek.

A személyi edző, hosszú távú tervezés mellett, figyelembe veszi a pillanatnyi állapotunkat is és, annak megfelelően változtatja az edzésterhelés mértékét.

Edz akár otthon!

A mai modern világban viszont a személyi edzés nem csak az edzőtermekben létezik, hanem már online is megtalálható. Ezt hívjuk online személyi edzésnek, ami mára igen elterjedt és népszerű lett. Így a saját otthonunk kényelmében is olyan hatékonyan lehet edzeni, mint egy konditeremben. Az utazásra sem megy el idő! Arról nem is beszélve, hogy a terem bérleti díját meg tudjuk spórolni.

Az edzés webkamerán keresztül történik, ami elsőre furcsán hangozhat, mivel már hozzá szokhattunk a személyes kontaktushoz, de mivel az edzővel telefonon vagy laptopon keresztül kommunikálunk és edzünk, így már igazán személyessé tud válni. Egyszerre hatékony, gyors és kényelmes tud lenni ez az edzésforma!

Ha további kérdéseid vannak, keress minket bátran és vedd fel velünk a kapcsolatot.