Elsősorban azoknak való a személyi edzés, akik most szeretnének elkezdeni edzőterembe járni. Esetleg már eddzenek egy ideje, de nem tudják a kívánt hatást elérni, vagy betegség miatt kell egy szakképzett ember, aki segít.  Bárhogy is legyen itt is csak az elő lépés megtétele a nehéz.

A személyi edzés lépésről lépésre:

Kezdésnek érdemes elmenni abba az edzőterembe ahová járni szeretnél, és körbe nézni. Milyen edzők vannak ott? Hogyan viselkednek edzés közben a kuncsafttal? Ki tart olyan edzést, amilyet te is szeretnél?  A legjobb, ha személyes tapasztalatokat tudnak mesélni az edzőtársak, ezért érdemes minél több ember véleményét megkérdezni.  

Amint kiválasztottad, hogy ki a legszimpatikusabb, az első alkalommal egy konzultáció fog történni, ahol az edző megkérdezi, hogy mik a céljaid? Van-e valamilyen betegséged, amire figyelni kell? Szedsz-e gyógyszert?

Második alkalommal következik az állapotfelmérés, ahol bizonyos gyakorlatok alapján, az erőnlétedhez mérten és a céljaidhoz igazítva, összeállítja az edző a saját egyéni edzéstervedet.

Ezek után már kezdődhet is a személyi edzés!

Miért jobb személyi edzővel edzeni?

Egy személyi edző több mindenben segít, mint azt elsőre gondolnád. Amellett, hogy folyamatosan figyel a gyakorlatok helyes elvégzésére, és segít a kondigépek kezelésében, egyfolytában motivál, biztat és segít átlendülni a holtpontokon. Ezek mellett pedig rendszeresen igazít az edzésen, hogy az minél hatékonyabb legyen számodra.

A mai modern világban viszont a személyi edzés nem csak az edzőtermekben létezik, hanem már online is megtalálható. Így a saját otthonod kényelmében is olyan hatékonyan tudsz edzeni, mint egy konditeremben. Az utazásra sem megy el idő! Arról nem is beszélve, hogy a terem bérleti díját meg tudod spórolni.

Az edző pedig végig internetes kapcsolatban ott van veled és mutatja a gyakorlatokat, illetve segít azokat helyesen végrehajtani. Miközben motivál és végig bíztat, hogy ne add fel!

Vedd fel edzőinkkel a kapcsolatot és tudj meg többet a személyi edzésről!

Kezdj már ma edzeni, hogy minél hamarabb formába kerülj!