Személyi edzés edzőteremben


Személyi Edzés edzőteremben

Személyi edzéseimet Vácott tartom. Közel 270 vendéget segítettem az életmódváltásban, akár fogyás, alakformálás, akár rehabilitáció vagy épp tömegnövelés végett.
Egyéni és páros személyi edzéseket is tartok, de minden esetben a legfontosabb az, hogy az edzések személyre szabottak legyenek. A személyi edzések elkezdése előtt egy állapotfelmérést készítek, amin átbeszéljük a céljaidat és felmérlek egészségügyi, fizikai szempontok alapján.
Fontosnak tartom a változatos edzéseket is, így nálam sosincs két egyforma edzés. Találkozhatsz általam a kondigépek világával és a súlyzókkal, de a funkcionális tréning és köredzés érzése, a powerkardió és intervall edzések érzése sem marad ki.
Ha szükséged van célod eléréséhez egy személyi edzőre, akkor várlak Vácott vagy Budapesten egy ingyenes első alkalomra, amin áttudjuk beszélni a céljaidat és betekintést nyerhetsz egy általam tartott személyi edzésbe.

Velem nem marad ki egy edzés sem!
Kérdésed merült fel vagy időpontot szeretnél egyeztetni?
www.facebook. com/fullfittofficial
Írj üzenetet vagy hívj fel:
személyi edzés edzőteremben

Rólam

Takács Adrienn vagyok, testépítés-fitness edző és személyi edző. Immáron négy éve dolgozom edzőként, több mint 270 vendéget segítettem az életmódváltásában. Jelenleg személyi edzéseket Vácott tartok.

Gyermekkorom óta mindig központi szerepet játszott a sport az életemben. A kíváncsiságom által sok mindent megtapasztaltam a fitness világából.

Végig csináltam különböző drasztikus diétákat, fitness versenyre való felkészülést, de ezek megtapasztalása után az életmódváltásra és egészséges étkezések mellé teszem a voksom és szívesen segítek másoknak is céljaik elérésében, egészségesen, FullFitt-en!

FullFittes történetek

Akik már haladnak céljük felé

Vera

Az Adri kiváló edző, több mint két éve járok hozzá. Az edzések változatosak és nagyon hangulatosak. Gerincferdülésem van, mely hátfájással járt, de ezek a fájdalmak Adrinak köszönhetően teljesen megszűntek. Mindenkinek ajánlom, nagyon kedves, remek edző. „

Marika

„Asztmával és gerincsérvvel kerültem Adrihoz, hogy az edzések hatására jobban legyek. Nagyon elégedett vagyok, mert immáron második éve mind az asztmám, mind a sérvem teljesen tünetmentes, a gyógyszereket és sprayt is elhagyhattam.”

Virág

Már több, mint 1 éve járok Adrihoz és még mindig szeretek járni hozzá, mert nagyon kedves,segítőkész és mindig változatos az edzés. 

Keress bátran, ha  Te is változtatnál az életeden!

Személyi edzés edzőteremben:

Hívj telefonon

+3670 267 6665

Írj nekem

adri@fullfitt.hu