Rólunk

rólunk

Takács Adrienn vagyok, személyi edző, a Fullfitt társalapítója. Online személyi edzéseket tartok külföldön élő magyaroknak és azoknak akik nem szeretnének vagy tudnak edzőterembe járni.

16 éves korom óta járok edzőterembe, 20 évesen már edzőképzésre jártam, nagyon érdekelt a fitness világa és az egészséges életmód hamar az életem szerves részévé vált.
Az alapítótársam, a férjem Peti, aki life és sport coach.

Ismerd meg történetünket, a Fullfitt sztorit!

A Fullfitt sztori

 A karrierem elején, sok személyi edzőhöz hasonlóan én is drasztikus diétákat követtem, az alkati adottságaimat megpróbáltam felülírni, a kiegyensúlyozott étrend helyett a fogyás és az edzés volt a középpontban. Így néztem ki egy 8 hetes időszak után, amikor 12 kilót fogytam:

Adri

A hatások azonban nem csak külsőleg voltak érezhetők, rossz volt a közérzetem és a szénhidrát megvonás miatt inzulinrezisztens és PCO-s lettem. Sőt, a jojo effektus miatt, még a kilók is visszajöttek…

Mindez vezetett oda, hogy azóta, mint személyi edző, ne a drasztikus diéták és sanyargatást képviseljem, hanem az egészséges életmódot, kiegyensúlyozott táplálkozást és változatos testmozgást.

Adus

Viszont a fogyásaim és tapasztalataim során nagyon sokat tanultam magamról, az edzésről, táplálkozásról, az egész pszichéről ami a változást vezeti.

És rájöttem, hogy a magamon való változtatás, a jelenlegi vendégeim motiválása önmagában nem elég.

Így nagy lelkesedéssel dolgoztam, a teremben voltam reggel 6-tól este 10-ig, személyi edzéseket tartottam és csoportos órákat, hétvégén pedig edzésterveket írtam…
Mégis azt éreztem, hogy nagyon sokan nem jutnak el terembe és hogy azoknak az embereknek is segíteni szeretnék.

fullfittterem

A fullfitt kezdete

Van az úgy, hogy az élet alakítja helyettünk a sorsunkat, így jött hozzám egy új vendég, 2018. januárjában személyi edzésre.

Egy szempillantás alatt történt minden és az első közös nyaralásunkon találtuk magunkat 2018 nyarán, Orfűn. Ahol két fröccs között (mert néha élni is kell) már arról beszélgettünk, hogy hogyan tehetnénk jobbá, könnyebbé, elérhetőbbé a személyi edzést az embereknek.

Peti vállalkozó, akkor még webfejlesztéssel, webdesignnel, online marketinggel foglalkozott, ami megadta a hátteret ahhoz, hogy ez a szolgáltatás valósággá válhasson és együtt kitaláltuk magát: az online személyi edzést.

Így történt, hogy az élet az utamba hozta Petit, – aki azóta már a férjem- , és aki segíteni tudott nekem, hogy megszülethessen a Fullfitt.

fullfittalapitas

Miért az Online személyi edzés?

Az évek során több száz vendéggel beszélgettem és visszatérő elem volt a történetükben, hogy milyen nehezen, sokára és mennyi kifogáson át jutottak el a terembe, hozzám.
És hogy mennyire örülnek, hogy végre sikerült, megtudták lépni ezt és mennyire boldogok, hogy nem vártak tovább.

Így született meg a szolgáltatás, az online személyi edzés, hogy a tudásomat és lelkesedésemet eltudjam jutattni mindenkihez, aki nem akar/tud/szeretne terembe járni, de szeretne változtatni az életén!

fullfittback

Fél év az első külföldi bérletes vendégig

2018. November 2.-án már kész volt a weboldalunk, Instagram és Facebook oldalunk… Elindultunk!

Nem gondoltuk végig ekkor, sok kezdő vállalkozáshoz hasonlóan, hogy milyen irányba szeretnénk menni, csak azt tudtam, hogy könnyebb, olcsóbb, kényelmesebb és elérhetőbb személyi edzést szeretnék adni az embereknek.

Hogy ezt megmutathassuk az embereknek, az első alkalom már akkor is ingyenes volt, ahogy azóta is az, hogy bárki kipróbálhassa, hogy milyen is az online személyi edzés.

2019 januárjában kezdtek el jönni az első megkeresések külföldről és hamarosan az első külföldön élő magyar bérletesünk is bizalmat szavazott nekem és ennek az új edzési formának, Evelin.

Soha nem fogom elfelejteni, azt az örömöt amit éreztem, amikor Evelin belevágott velem a változásba.

Azóta túl vagyunk 150 közös edzésen együtt, és nagyon megkedveltük egymást, a mai napig várom az edzéseket vele!

evelinedzes

A Fullfitt első éve

2019 rengeteg élményt hozott.

Áprilisban bejutottunk a Vodafone Digitális Díj 2019-es döntőjébe az online személyi edzéssel projektünkkel, ami hatalmas elismerés volt számunkra.

2019 nyarán ismét ellátogattunk Orfűre és fontos döntést hoztunk – úgy tűnik van valami ott a levegőben, ami jól hat ránk. smile

Elhatároztuk, hogy megkeressük a módját, hogy a külföldön élő magyaroknak is többet segíthessünk, hiszen ők sok esetben még zártabban élnek külföldön és nem tudnak olyan feltételekkel edzőterembe sem menni mint itthon.

Pár hónappal később, a Fullfitt online indulásának első évfordulájára, már 10 országban voltak Fullfittesek akik az online személyi edzést válaszották!

vodafonedigitalisdij

... hogy mit hoz a jövő?

Ha  a koronavírus engedi, 2020 nyarán ismét Orfűn leszünk Petivel, hogy emlékezzünk rá milyen nagy utat jártunk be azóta amióta elöször ötleteltünk két koncert között és hogy mennyi nagyszerű embert ismerhettünk meg akiknek az életét így vagy úgy, de talán jobbá tudtuk tenni.

Ami biztos, hogy a miénk sokkal színesebb lett és ezért nagyon hálásak vagyunk minden nap, az a közösség és élmények amiket együtt átélünk erőt adnak a munkához és a további tervezéshez, mert rengeteg tervünk van még…

Ha szimpatikus volt a történetem és szeretnéd kipróbálni milyen egy online személyi edzés velem és milyen a Fullfitt közösséghez tartozni, akkor nem kell mást tenned mint a gombra kattintva regisztrálni az ingyenes első alkalomra!

fullfittinnovativ