Referencia

Akik már elérték céljaikat vagy haladnak felé – néhány elégedett referencia a Fullfittesek közül, akik már minket választottak

Vera

Az Adri kiváló edző, több mint két éve járok hozzá. Az edzések változatosak és nagyon hangulatosak. Gerincferdülésem van, mely hátfájással járt, de ezek a fájdalmak Adrinak köszönhetően teljesen megszűntek. Mindenkinek ajánlom, nagyon kedves, remek edző. „

Marika

„Asztmával és gerincsérvvel kerültem Adrihoz, hogy az edzések hatására jobban legyek. Nagyon elégedett vagyok, mert immáron második éve mind az asztmám, mind a sérvem teljesen tünetmentes, a gyógyszereket és sprayt is elhagyhattam.”

Virág

Már több, mint 1 éve járok Adrihoz és még mindig szeretek járni hozzá, mert nagyon kedves,segítőkész és mindig változatos az edzés. 

Enikő

„Lassan 1 éve, hogy rátaláltam Adrira, így tapasztalatból mondom, hogy ő a legjobb választás ha változtatni akarsz magadon vagy az életformádon!

Igényeidre szabottan, változatos edzéseket nyújt, maximális szakmai tudással és odafigyeléssel dolgozik!

Az izomláz és a fejlődés garantált! 🙂 „

Kriszti

„Barátnőm ajánlására közös órára járunk Adrihoz, van úgy, hogy a lányom is csatlakozik hozzánk.
Minden órán más kihívás vár ránk. Az az egy óra amit ott töltünk, mindig úgy elröppen, hogy észre sem vesszük, pedig kemény és változatos gyakorlatokat végzünk.
Úgy érzem a mozgáskultúrám sokat fejlődött, és az állóképességem is jobb lett, ami az Adrival végzett közös munka eredménye.

Rita 

„Több mint 2 éve járok Adrihoz személyi edzésre.

Ezalatt a két év alatt rengeteget erősödtem, formálódtam.
Az edzések mindig változatosak, jó hangulatúak na és persze kemények, ahogy én szeretem.
Adri mindig nagyon kedves, vidám, segítőkész.
Mindig örömmel megyek hozzá edzeni.”

Csatlakozz te is az elégedett vendégeink táborához, az első alkalom továbbra is ingyenes!

Az alábbi elérhetőségeken elérsz minket, legyen szó akár online személyi edzésről, személyre szabott edzésterv készítésről, táplálkozási tanácsadásról vagy masszázsról.