Mit csinálnak az online személyi edzők és miért lenne nekem szükségem egyre?

Leginkább, amiben egy online trainer, vagyis online személyi edző segíteni tud az a motiváció! Ha nagyon fáradtak vagytok, ne hagyjátok abba az edzést, tudjátok folytatni, hogy az kellően hatékony legyen. Azonban nem csak ezért hasznos!

Egy személyi edző sokkal jobban ismeri a gyakorlatokat, illetve annak leghatékonyabb módját a cél elérésére. Egy edzőteremben edzel a gépeket is jobban ismeri, és ezzel az ismerettel tudja összeállítani a megfelelő edzéstervet.

Magyarországon még csak most kezd berobbanni az online trainer fogalma. Elsőre furcsán hangozhat, mivel már hozzá szokhattatok a személyes kontaktushoz, de ha kipróbáljátok egyszer mennyire hatékony, gyors és kényelmes tud lenni, ha az edzővel telefonon vagy laptopon keresztül kommunikáltok és edzetek, szerintem abba se akarjátok hagyni. Az edzés webkamerán keresztül is történhet és ezzel már igazán személyessé is tud válni.

Milyen előnyei vannak?

Számos dologban hasonlít az online trainer arra, mintha lemennél az edzőterembe egy edzőhöz. Viszont mivel az internet mára szinte az egész világon megtalálható nem vagy helyhez kötve. Ezért a választék is bővül, és akár a saját otthonodban is tudsz edzeni, ha nincs kedved lemenni a többi ember közé a konditerembe. Arról nem is beszélve, hogy az edző figyelembe véve azt, hogy milyen eszközök állnak a rendelkezésedre, olyan gyakorlatsort állít össze amit könnyeb eltudsz majd végezni.

Nem kell időt elvesztegetni az utazásra sem, így könnyeben be tudod majd illeszteni a napi programok közé. A legtöbb konditerem külön díjat számol fel a terem használatért. Ha otthonról edzel, online trainer segítségével, akkor még spórolni is tudsz!

Honnan tudhatom, hogy nekem való az online trainer?

Gondolj a motiváció szintedre és az edzettségi szintedre. Esetleg ha még kezdő vagy, akkor mindenféleképpen jó lehet, ha egy edző kijavítja a testtartásod nehogy komolyabb sérülésed legyen. Illetve a saját kondíciódhoz állítja össze az edzéstervet, amivel gyorsabban elérheted a célodat.

 

Az élet edzés. Amikor edzünk, fölkészülünk arra, ami előttünk áll.” – Paulo Coelho

Kattints ide és vedd fel a kapcsolatot már ma edzőnkkel, hogy már a napokban el tudd kezdeni a saját edzésprogramod!