Online személyi edzések Adrival

 

Online edzések – Szolgáltatásaim

Online személyi edzések

Az online személyi edzés interneten keresztül történik, egy skypehoz hasonló, de megbízhatóbb videóhívásra alkalmas alkalmazással.
Személyi edzőként teljes felügyeletet biztosítok az edzésekre a saját otthonodban, az általam elkészített edzéstervek alapján, de a te szabadidődhöz, otthoni felszereléseidhez, életritmusodhoz – egy szóval Hozzád – alkalmazkodva.

Személyre szabott edzéstervek

Személyre szabott edzéstervet készítek minden edzeni vágyónak, aki érez magában elég motivációt ahhoz, hogy egyedül elvégezze az edzéseket. Minden edzést külön tervezek meg és videókat küldök a gyakorlatok helyes kivitelezéséhez. Az edzésterves csomagok 30 napig felhasználhatók, ezzel is motiválva téged, hogy az edzésnapok ne maradjanak el.
Minden edzés után konzultáció!

Online Személyi Edzések Adrival

Az online edzés interneten keresztül történik, egy skypehoz hasonló, de megbízhatóbb alkalmazással.
Személyi edzőként teljes felügyeletet biztosítok az edzésekre a saját otthonodban, az általam elkészített edzéstervek alapján, de a te szabadidődhöz, otthoni felszereléseidhez, életritmusodhoz – egy szóval Hozzád – alkalmazkodva.

Online edzések kétféle csomagban érhetők el nálam: 8 vagy 12 edzést tartalmaznak, attól függően, hogy heti 2x vagy 3x szeretnél edzeni. 

Velem nem marad ki egy edzés sem!
Felkeltette az érdeklődésedet az online edzés vagy kérdésed van? Esetleg időpontot egyeztetnél?

Írj üzenetet és szívesen választ adok kérdéseidre!

Személyre Szabott Edzésterv Készítés

A személyre szabott edzéstervet azoknak ajánlom, akik tudnak önállóan edzeni, akár otthonukban, akár edzőteremben és a motivációjuk is meg van az önálló munkához. A folyamatos után-követés és konzultációk által nem engedem el a kezedet és fejlődésednek megfelelően mindig új edzéstervek készítek Számodra.

Edzésterv csomagjaim 8 vagy 12 edzéstervet tartalmaznak, attól függően, hogy heti 2x vagy 3x szeretnél edzeni. 

Velem folyamatosan fejlődhetsz!

Rólam

Takács Adrienn vagyok, testépítés-fitness edző és személyi edző. Immáron négy éve dolgozom edzőként, több mint 270 vendéget segítettem az életmódváltásában. Jelenleg személyi edzéseket Vácott tartok.

Gyermekkorom óta mindig központi szerepet játszott a sport az életemben. A kíváncsiságom által sok mindent megtapasztaltam a fitness világából.

Végig csináltam különböző drasztikus diétákat, fitness versenyre való felkészülést, de ezek megtapasztalása után az életmódváltásra és egészséges étkezések mellé teszem a voksom és szívesen segítek másoknak is céljaik elérésében, egészségesen, FullFitt-en!

Lépj velem kapcsolatba, a Facebookon is bekövehetsz így nem maradsz le a napi edzés és egészséges táplálkozás posztokról!

www.facebook.com/fullfittofficial

ELÉGEDETT VENDÉG

Magyarországon és már 10 másik országban az online személyi edzések keretében, videohívásokkal.

 

Köszönöm a bizalmatokat!

MEGTARTOTT EDZÉS

Ahol két sorozat között, elmeséltétek mi történt veletek, minek örültök, mik a terveitek – hogyan alakul az életetek.

Köszönöm, hogy megosztjátok velem, ami fontos nektek!

ELÉGETETT KALÓRIA

Amivel legyőzétetek magatokat és olyan változást értétek el, amit soha nem hitettek volna.

Köszönöm, hogy nem adjátok fel!

FullFittes történetek

Akik már haladnak céljük felé

Keress fel minket bátran, ha Te is változtatnál az életeden!

Takács Adrienn
A Fullfitt társalapítója

Hívj telefonon

+3670 267 6665