Sziasztok!
A történetem tavaly október elején kezdődött. Az interneten kerestem egy szimpatikus, képzett személyi edzőt Vácon. Adriban mindezt megtaláltam. 🙂

Egy állapotfelmérés után az első három hónapban az edzőteremben kezdtem bele a tornába. Időközben Adri javasolta, hogy nézzem meg a FullFitt honlapját, és a fullfitt edzésterv szolgáltatás egyből felkeltette az érdeklődésemet. Év elején rákérdeztem Adrinál, hogy belevághatnék-e az otthoni edzésekbe. Ennek lassan fél éve.

Onlline Fullfitt edzésterv menete:

A Fullfitt edzésterv nekem e-mailben érkeznek. Megbeszélem Adrival minden héten, hogy mikorra tervezem a tornákat. Adri minden edzéstervhez ír egy általános „tájékoztatót”, hogy mire kell figyelni. Az edzéstervben szerepel minden fontos információ (ismétlésszám, milyen eszközzel, pihenőidő). Az edzéstervekhez kapok videókat, melyeken Adri bemutatja hogyan kell helyesen végrehajtani az adott gyakorlatot. Miután végeztem a tornával, írok Adrinak, hogy küldje a következőt. Nem egyben kapom meg a 8 vagy 12 edzéstervet, hanem egyesével, ami szerintem egy extra motiváció arra, hogy tartsam az ütemet.

Milyen eszközök kellenek:

Eszközöket tekintve első időben egy 8 kg-os kettlebellel kezdtem, majd 2× 2 kg-os kézi súlyzókat szereztem be. Minden hónapban bővítem az eszközöket. Nemrég vettem 2× 4kg-os kettlebellt és legutóbb lábsúlyokat. Adri mindig alkalmazkodott ezekhez is.

Adrit, mint edzőt és, mint embert maximálisan megbízhatónak tartom. Bármit kérdeztem vagy kértem, mindig szinte azonnal válaszolt, segített. Változatos, de tartható edzéseket állít össze. A megbeszélt időpontokat mindig tartja. Van egy könyök sérülésem, ami miatt megbeszéltük, hogy mi az, amit biztonsággal végre tudok hajtani, szóval maximálisan személyre szabottan állítja össze az edzéseket. Nagyon szeretek vele együtt dolgozni.

A célom tavaly annyi volt, hogy az idei nyáron ismét beleférjek a kisfiam megszületése előtti ruháimba.
Ez sikerült. 6 kg lement, centikben pedig rengeteg. Ezt egyedül munka és a kisfiam mellett aligha sikerült volna elérnem (előtte is próbálkoztam). Úgy érzem, kellett hozzá Adri, aki motivált, bízott bennem. Sokkal jobban érzem magam, mint előtte!

Innen indultam:

A 20-as éveimet kisebb-nagyobb megszakításokkal, de szinte végig tornáztam. Aztán jött egy költözés, lakásfelújítás, a kisfiam születése, munkahely váltás. Sok-sok változás. Szinte már nem is mozogtam, az étkezésemre sem figyeltem már úgy, mint régen. A testem szépen lassan kezdett megváltozni, amit  egy fénykép hatására vettem észre tavaly ősszel. Az a kép rádöbbentett arra, hogy vissza kell térnem az edzésekhez, mielőtt 10-20 kilókat kell majd lefaragnom. Sosem gondoltam volna, hogy ilyen változatos lehet egy otthoni edzés is. Nincsenek gépek, mint egy edzőteremben, de sok olyan gyakorlat van, ami ezeket pótolja.

Edzéseim során a kezdeti izomlázon kívül semmilyen fájdalom nem jelentkezett. Összességében egészségesebbnek, fittebbnek és boldogabbnak érzem magam, amióta elkezdtem az edzéseket!
Csak ajánlani tudom a FullFitt edzésterv – et és Adrit!

Vegyétek fel vele a kapcsolatot ide kattintva.