Pospischill Péter vagyok,

tranzakció analitikus szemléletű coach, szenvedélyem a személyes fejlődés és változás elősegítése a coaching eszköztárával.

Life coaching

Magánéleti elakadásokra és az ügyfél egyéni problémáira keressük együtt a megoldást. Végig kísérlek ezen a gondolatébresztő úton, új perspektívákat kínálok, motivállak, hogy megtaláld a megoldást, mert hiszem, hogy ez életed igazi szakértője te vagy!

Sport Coaching

Manapság már egyre többen tudják azt, hogy egy sportoló sikerességéhez nem csak a fizikai edzés szükséges, hanem a mentális felkészítés is. Csapatban és egyénileg is versenyszerűen sportoltam, sokat tapasztaltam a teljesítményt gátló tényezőkről és arról is, hogy hogyan lehet a maximális teljesítményt leadni. Különösen élvezem a munkát ezen a területen, mert a coaching eszköztára remekül illik a sportolók erős motivációjához és a célhoz, hogy folyamatosan fejlődjenek. Legyél akár amatőr vagy profi sportoló, a győztes mindset-re szükség van és én szívesen segítek megtalálni a saját utadat hozzá!

Mi is a coaching?

A coaching a tudatosság és a motiváció fejlesztésének zseniális eszköztára, amely a saját erősségeidre építve fedi fel, tudatosítja és indítja be a fejlődésedhez szükséges lépéseket.

F. Várkonyi Zsuzsa szavai remekül összefoglalják a coaching lényegét: „A coaching tanulást célzó beszélgetés, mely a problémamegoldást és a fejlődést szolgálja. Nem több és nem kevesebb, mint fejlesztő, támogató, együtt gondolkodó, de a problémamegoldást nem átvevő szakértői hozzáállás. Konkrét módszereket használó készség, ugyanakkor pedig művészet, amely az iskolázott intuícióra támaszkodik.”

Ebben a személyre szabott, támogató beszélgetéssorozatban, biztonságos, ítélkezésmentes légkörben, célzott kérdések és őszinte visszajelzések mozdítanak előre, a valódi változások felé.

A coaching ereje a külső szakember által képviselt objektív nézőpontokban, a jövőre, és a megoldásra fókuszáló szemléletben rejlik: amikor körbe vesznek a problémák, és már sokszor szembesültél ugyanazzal, olyan mintha körbe-körbe mennél, a coaching folyamat azonban segít neked új perspektívából ránézni életed fontos területeire és olyan eszközöket ad a kezedbe, amelyek által hosszútávon is tartós változást érhetsz el. 

Milyen főbb területeken tudok segíteni neked?

  • különböző döntési helyzetekben
  • önérvényesítésben
  • munka és magánélet egyensúlyának kialakításában
  • kommunikációs problémák megoldásában
  • sporttal kapcsolatos témákban
  • stressz és konfliktus helyzetek kezelésében
  • új élethelyzetek, változás kezelésében

A folyamatról

A coaching folyamat általában 5-10 ülésből áll, a 0. alkalmon kívül. A folyamat egyéni, személyesen vagy online zajlik közted és köztem.

Az ülésekről

Az ülések ideális esetben 7-10 naponta követik egymást, a folyamat első szakaszában, majd 2-3 hétre ritkulnak, hiszen a változást az életedben, az ülések között fogod véghez vinni, akkor lesz lehetőséged kipróbálni magad és így erre egyre több időd lesz, mielőtt újra találkoznánk és átbeszélnénk hol tartasz, hogyan élted meg a változásokat. Az ülések előre egyeztetett időpontban zajlanak, rugalmasan.

Az árról

A coaching ára ülésenként: 12 000 Forint/60 perc. Az üléseket alkalmanként, az ülések végén (átutalás esetén az ülések után) is fizetheted.

Az ingyenes 0. alkalomról

Lehetőséged van kötelezettségek nélkül kipróbálni a coaching-ot és megismerni engem és, hogy hogyan dolgozom. Ez egy olyan 30-60 perces 0. alkalom keretében történhet, ami nem jár semmilyen kötelezettséggel. Mégis fontos, mert ez alapján tudjuk kölcsönösen eldönteni, hogy meg van-e közöttünk az összhang a közös munkához. Ezután az alkalom után sokkal könnyebb dönteni, hogy belevágsz-e teljes coaching folyamatba, mert már sokkal több benyomásod van, rólam, a coachingról és, hogy mit tudnál kihozni magadból!

Céljaid meghatározása

Segítek a jövőképed letisztázásában, ami által nemcsak a célod válik világossá, hanem az is, hogy milyen úton indulj el, miért érdemes nekivágni és mit is kaphatsz ha megérkezel.

Újrakapcsolódás önmagaddal

Beszélgetéseink során, újra kapcsolódhatsz önmagaddal, meghallhatod a belső hangodat, és megtanulhatod, hogyan hallgathatsz rá bármikor és alkothatod meg az új világodat, ahol igazán önmagad lehetsz. 

Tartós viselkedésváltozás

A coaching folyamatban való aktív és őszinte részvétel olyan hatóerőt ad neked, amivel tartós változásokat érhetsz el, és ha te változol, a környezeted is változni fog.

Ajándék magadnak

Az önismereted fejlesztése és az hogy a kezedbe veszed az életed irányítását, attól függetlenül milyen elakadással vagy problémával érkezel hozzám, már hatalmas és örök ajándék amit magadnak adsz.

Coaching rugalmasan

Személyesen és online is tudunk együtt dolgozni.
A 0. alkalom keretében pedig egy ingyenes 30-60 perces ülésen vehetsz részt, ahol megismerhetjük egymást, és kötelezettségek nélkül tapasztalhatod meg, hogyan is dolgozom.

A coaching folyamatról

Az üléseken ketten vagyunk jelen, akár online, akár személyesen találkozunk, biztos lehetsz benne, hogy ami elhangzik az köztünk marad.

A bizalom és az őszinteség a coaching folyamat nélkülözhetetlen részei, ezért mindent megteszek, hogy biztonságban érezd magad, egy olyan közegben, ahol bátran megnyílhatsz, legyen szó bármiről.

Ez azért is fontos, mert a coaching folyamat során, te határozod meg a célod, hogy hová szeretnél eljutni, és én ebben segítelek majd, hogy megtaláld a saját, tökéletes megoldásodat, ami benned lakozik. 

A saját tempódban haladhatsz a folyamatban, én nem foglak se sietettni, se lassítani: veled haladok, minden tudásommal és különböző személyre szabott coaching eszközökkel kísérlek az utadon, hogy a legtöbbet hozhasd ki magadból.

Rólam

Több mint 10 éve foglalkozom pszichológiával és önismerettel, éltem itthon és külföldön, dolgoztam vállalkozóként és multinál is, mindenhol a személyes fejlődésem volt a középpontban és hogy a legjobb hatást tehessem a körülöttem lévő emberekre. Az érzelmi intelligencia gyakorlása, az elfogadás fejlesztése magánemberként és a munkám során is szerves része az életemnek.  

Hiszem, hogy a coaching eszköztára és az általam elsajátított különböző módszerek, csak hozzátesznek ahhoz, amit adni tudok az ügyfeleimnek. Coachként a személyiségemmel dolgozom, minden pszichológiai és tranzakcióelemzési  tudásomat, intuíciómat, ön-, és emberismeretemet hozom be a közös munkába és teljes, lényeglátó figyelemmel fogadlak, hogy a legjobbat hozhasd ki magadból a saját utadon. 

Rólam mondták

Petivel nagyon könnyű volt együtt működni, dolgozni, a megbeszéléseink alatt maximálisan csak rám figyelt, és mindig tudta – sokszor még jobban is, mint én -, hogy az előző alkalmakkor mikről
beszéltünk, és mit mondtam, hogyan érzek/éreztem azzal kapcsolatban, és azt is pontosan tudta, hogy ő ezt hogyan kezelje, hogyan reagáljon, hogyan érezzem magam oldottan és biztonságban.

Peti nagyon megértő volt a találkozások alkalmával, végtelenül empatikus, magas érzelmi intelligenciával rendelkezik, kommunikatív, így könnyű neki maximálisan megnyílni. Ő maga is
nyitott, érdeklődő, és azt is komolyan vette, aminek én talán nem is tulajdonítottam volna akkora jelentőséget. Nagyon sok mindenre rá tudott világítani, fel tudta nyitni a szemem olyan dolgokban, amiket eddig észre sem vettem. Amikor észlelte, hogy kicsit szorongani, feszengeni kezdtem, azonnal oldotta a hangulatot.

A sok hasonlat, és szituációs gyakorlat, amivel szemléltette az élethelyzetemet, problémáimat sok mindenre rávilágított, sok mindent segített megérteni, aminek
köszönhetően minden alkalommal volt „megvilágosodás” pillanatom. A vele tapasztalt és tanult dolgokat a mai napig használom, igyekszem fenntartani a fejlődést. Egyik kedvenc hasonlatommal élve: a sötét erdőből kibicikliztem a napfénybe és tekerek tovább.

A változás most kezdődik!

Lépj kapcsolatba velem az ingyenes nulladik alkalomért!