Állapotfelmérés

Az állapotfelmérést a te érdekedben végezzük, hogy személyi edzőink megkaphassák azokat az alap információkat, amik az edzés tartás megkezdése előtt szükségesek. Így számodra a legideálisabb első alkalmat tudják megtartani az állapotfelmérés alapján.

Ezeket az adatokat természetesen bizalmasan kezeljük, mással nem osztjuk meg. Adatkezelési tájékoztatónkban  találhatsz további információkat, ha bővebben érdekel ez a téma.

FullFitt Állapotfelmérő adatlap

Az állapotfelmérő adatlap kitöltése után fel foglak keresni, az ingyenes első alkalmad időpont egyeztetése miatt!

Van-e a lentiek közül bármelyik?

Az állapotfelmérő adatlap kitöltésével és visszaküldésével tudomásul veszem és elfogadom, hogy, a FullFitt (Takács Adrienn EV.) felhasználja az általam megadott adatokat a velem való minél hatékonyabb munka érdekében.

Az itt közölt adatokkal a FullFitt (Takács Adrienn EV.) nem él vissza és ezeket a szenzítiv információkat diszkréten kezeli az Adatkezelési tájékoztatója alapján.

Az állapotfelmérés során és az online személyi edzések/ edzéstervvel történő edzés közben történő bárminemű sérülésért, egészségkárosodásért a FullFitt (Takács Adrienn EV.) semmilyen felelősséget nem tud vállalni.

6 + 14 =

Keress bátran, ha bármi kérdésed lenne az állapotfelmérés kapcsán.
Ha pedig sikerült elküldeni a kitöltött adatlapot, akkor hamarosan keresni foglak, az első időpontunk egyeztetése miatt!
Üdv. Adri